)

Individualni tretman

U tvrtki GEN-I očekuje vas vrhunski osposobljeni tim voditelja ključnih klijenata koji će vam savjetima i stručnim znanjem pomoći prilikom odabira odgovarajućeg proizvoda električne energije i/ili zemnog plina.

Uz individualni tretman i temeljitu analizu vaših potreba savjetovat ćemo vas prilikom odabira najboljih usluga za vaše specifične energetske potrebe. Uz to ćemo vam na temelju preciznog praćenja promjene trendova na brojnim energetskim tržištima, kompleksnih tržišnih analiza i procjene kretanja cijena pomoći da donesete optimalne odluke o najboljem trenutku za kupnju energije. Odabirom odgovarajućih proizvoda i usluga dobit ćete najviše za svoj novac na području kupnje energije. 

Analitička podrška

Odabirom pravog trenutka za kupnju do nižih troškova opskrbe energijom.

Za postizanje najpovoljnijih cijena električne energije i zemnog plina ključan je trenutak odluke o kupnji energenta. Cijene energenata formiraju se na brojnim europskim tržištima i mijenjaju se iz dana u dan. 

Naš iskusan tim analitičara neprekidno prati razvoj stanja na europskim tržištima, analizira promjene na lokalnim tržištima i koristi najnaprednije algoritme za predviđanje. Na temelju vrhunske analitičke podrške pouzdano savjetujemo svoje partnere o optimalnim odlukama za kupnju u trenutku kada cijene na tržištu padaju čime možete značajno uštedjeti. Uz našu pomoć možete zaboraviti na brige o najpovoljnijoj kupnji energije, jer ćemo upotrijebiti svoje iskustvo i stručno znanje da vam unatoč turbulentnim tržišnim uvjetima pomognemo prilikom upravljanja troškovima za energiju i time doprinesemo stabilnijem poslovanju vaše tvrtke.

Poslovnim partnerima olakšavamo donošenje odluka uz:

  • individualno savjetovanje naših tržišnih analitičara o najprikladnijem trenutku za kupnju,
  • redovita burzovna izvješća o kretanjima na tržištu,
  • godišnje sastanke s predviđanjima cijena i trendova.

Pregled portfelja

Partnerima nudimo po mjeri prilagođen i cjelovit pregled svih informacija povezanih s opskrbom energentima. Zahvaljujući individualnim mjesečnim izvješćima omogućujemo točan uvid u potrošnju energije na temelju ključnih pokazatelja koji su za vas najvažniji. Na taj način jamčimo nadzor nad troškovima i pomažemo da bolje odlučujete o potencijalnim mjerama za optimizaciju potrošnje, racionalizaciju i preciznije predviđanje troškova za energiju.

Mrežna podrška

Sve važne informacije o potrošnji naši partneri mogu u bilo kojem trenutku pronaći na mrežnom portalu Moj GEN-I. Portal je napredan alat koji na jednom mjestu okuplja sve relevantne informacije povezane s ugovorom o opskrbi energentima.

Jednostavna promjena

U svim europskim državama s otvorenim tržištem energije i zemnog plina tvrtke mogu jednostavno odabrati opskrbljivača energijom.

Postupak promjene opskrbljivača električnom energijom ili zemnim plinom jednostavan je i u potpunosti ćemo se pobrinuti za njega. Nisu potrebni zahvati na energetskoj infrastrukturi, kvaliteta i pouzdanost isporučene energije ne mijenjaju se po promjeni opskrbljivača, a troškovi energije mogu biti niži.