Grupa GEN-I druga na listi risk & energy risk commodity rankings 2014

Profesionalci energetskog tržišta dali su izvrsne ocjene kvaliteti usluga Grupe GEN-I

Grupa GEN-I, jedan od najvećih trgovaca električnom energijom u Srednjoj i jugoistočnoj Europi primio je još jedno važno priznanje. Prema istraživanju Risk & EnergyRisk, Grupa GEN-I zauzela je drugo mjesto u 2014. godini na ljestvici trgovaca (dealers) strujom u Istočnoj Europi, što je skok za čak dva mjesta u usporedbi s 2013. godinom.

Tijekom istraživanja u sklopu kojeg je zaprimljeno više od 1600 odgovora, sudionici su glasovali za svoja top tri dealera ili brokera iz bilo koje kategorije u kojoj su bili aktivni tijekom godine. Ovi rezultati nisu odraz tržišnog udjela, već pokazuju kako profesionalci na tržištu gledaju na svoje kolege u vidu ukupne kvalitete usluge, što joj daje dodatnu težinu.

Istraživanje Risk & EnergyRisk Commodity Rankings 2014 obuhvaćalo je niz kategorija unutar kojih su ocjenjivane renomirane tvrtke poput Societe Generale, Deutsche Bank, JP Morgan, BNP Paribas, Goldman Sachs, Axpo, E.on Energy Trading i ostali.

Energy Risk donosi profesionalne i stručne članke o burzi roba i upravljanju rizicima (commodity trading and risk management) s fokusom na energetski sektor.  Risk.net je portal koji nudi pristup asortimanu premium sadržaja pokrivajući sektor međunarodnog upravljanja financijskim rizicima.