GEN-I Zagreb potpisao ugovor o opskrbi s tvrtkom Hrvatske autoceste

Zagreb, 06.12.2016. – GEN-I Zagreb nastavlja s ostvarivanjem poslovnih planova na hrvatskom tržištu za ovu fiskalnu godinu. Naime, GEN-I Zagreb odabran je na natječaju tvrtke Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o (HAC ONC) za dobavljača električne energije za razdoblje od godinu dana. Suradnja je započela 1. prosinca 2016. godine, a za vrijeme trajanja ugovora GEN-I će isporučiti 77.521.500 kWh električne energije u vrijednosti od 28.837.498,85 kune.

Nastavak je ovo uspješne poslovne godine, budući da je samo u posljednjih nekoliko mjeseci tvrtka GEN-I Zagreb odabrana kao najbolji ponuđač na još dva javna natječaja, uključujući natječaj Zračne luke Dubrovnik i Hrvatskih pošta, čija zajednička vrijednost iznosi 10.935.337,35 kuna, a obuhvaća isporuku 26.743.208 kWh.

Dr. Dejan Paravan, izvršni direktor prodaje Grupe GEN-I komentirao je: „U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni brzinom kojom ostvarujemo planove za 2016. godinu. Sklapanjem ova tri ugovora približavamo se potpunoj realizaciji zacrtanih ciljeva te se potvrđujemo kao pouzdan partner koji svojim korisnicima pruža kvalitetnu, inovativnu te cjenovno konkurentu uslugu.“

Grupa GEN-I aktivno posluje na 20 tržišta električnom energijom te kontinuirano uvodi inovativne proizvode i predvodi trendove. U studenom je tako GEN-I kao prvi u regiji definirao tržište samoopskrbe električnom energijom, predstavivši uslugu GEN-I Sonce, koja će kućanstvima i malim poduzetnicima u Sloveniji omogućavati izgradnju mikro solarnih elektrana po principu „ključ u ruke“.