GEN-I već dvije godine uzastopno osvaja nagradu Trusted Brand 2015.

Tvrtka GEN-I drugu je godinu zaredom osvojila titulu najpouzdanije robne marke Trusted Brand u kategoriji „Opskrbljivači energijom”. U sklopu ovogodišnjeg istraživanja časopisa Reader's Digest Slovenija koje je provedeno već devet puta sudjelovalo je više od osam tisuća pretplatnika časopisa. Pretplatnici su glasovali za zaštitni znak koji zaslužuje najviše povjerenja u 32 kategorije, od čega 15 lokalnih. Kategorija opskrbljivača energijom koji zaslužuje najviše povjerenja u Sloveniji je ponuđena drugi put i priznanje dodijeljeno tvrtki GEN-I još je značajnije zbog toga što je dvije godine uzastopno proglašena apsolutnim pobjednikom u kategoriji opskrbljivača energijom.

Briga za potrošače, inovativnost i pogled usmjeren u budućnost već su uvjerili više od 140 000 potrošača tvrtke GEN-I. Tvrtka je najbrže rastuća energetska tvrtka u Sloveniji i jedna od vodećih u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Potrošača je svaki dan sve više, nesumnjivo i zato što GEN-I prepoznaje važnost povjerenja u zaštitni znak i odnosa s potrošačima koji se temelje primarno na kvaliteti usluge.

Prilikom proglašenja pobjednika dr. Robert Golob, predsjednik uprave tvrtke GEN-I, izjavio je: „Nama u tvrtki GEN-I čast je što smo drugu godinu zaredom osvojili priznanje koje odražava zadovoljstvo naših potrošača. Nastojimo ponuditi inovativne usluge i vrhunsku opskrbu i vjerujemo da samo odnosom koji se temelji na povjerenju naših klijenata možemo ostvariti svoju viziju budućnosti. Hvala vam na povjerenju!