Kućanstva

Jeftina struja od 17. lipnja 2013. na raspolaganju i u Hrvatskoj

Jeftina struja je zaštićena trgovačka marka tvrtke GEN-I za kućanstva i male poslovne korisnike s priključkom na niskonaponsku mrežu. Ova trgovačka marka odlikuje se jednostavnošću, transparentnošću i dostupnošću.

Tržište električne energije u Hrvatskoj liberalizirano je 2008. godine, tako da svaki kupac može slobodno birati i mijenjati svoje dobavljače električne energije. Promjena dobavljača provodi se bez ikakvih troškova i fizičke intervencije u mrežu ili priključak.

GEN-I svojom trgovačkom markom Jeftina struja jamči najpovoljniju cijenu električne energije na hrvatskom tržištu, a gore navedena cijena neće se mijenjati do kraja 2015. godine.

Posebna prednost ove trgovačke marke je pozivni centar u kojem vam ljubazno osoblje odgovara na sva vaša pitanja i razjašnjava dileme o promjeni dobavljača. Za vas će provesti i sve formalnosti oko promjene dobavljača.

Osigurajte si najpovoljniju cijenu struje još danas

Promjena je dobavljača jednostavna i besplatna. Ispunite online obrazac na našoj web-stranici www.jeftinastruja.hr ili nazovite naš pozivni centar na besplatni broj telefona 0800 2558, na kojem vam naše osoblje stoji na raspolaganju od ponedjeljka do subote, od 8 do 20 sati.